Senaste nytt | Page 95

  • Höjer NMN blodtrycket?

    June 26, 2023

    Studier på NMN, ett populärt kosttillskott, har undersökt dess effekter på blodtrycksnivåer. Studier indikerar ingen ökning av nivåerna direkt på grund av användning; försiktighet bör dock iakttas om man redan har högt blodtryck eftersom fler studier måste slutföras för att helt förstå dess effekter.

  • Är resveratrol skadligt för levern?

    June 23, 2023

    Upptäck om Resveratrol, ett populärt kosttillskott, är skadligt för levern i den här artikeln. Den diskuterar olika studier om dess inverkan på organet, vilket ger insikt och klarhet. En oumbärlig läsning om du funderar på att ta Resveratrol!

  • Orsakar NMN inflammation?

    June 23, 2023

    Den här artikeln undersöker om NMN (nikotinamidmononukleotid) orsakar inflammation. Den diskuterar olika studier och ger en djupgående bild av dess effekter - en ovärderlig läsning om du funderar på att ta NMN och vill förstå dess potentiella effekter.

  • Hur sover man på ett flygplan?

    June 23, 2023

    Den här artikeln presenterar användbara strategier för att sova bekvämt på ett flygplan, från att välja det perfekta sätet och använda sömnhjälpmedel till att bära bekväma kläder. Läs den här artikeln och gör din nästa flygresa mer avkopplande.

  • Vad du ska göra när någon snarkar och du inte kan sova

    June 23, 2023

    Om någons snarkning håller dig vaken, erbjuder den här artikeln lösningar. Öronproppar, maskiner för vitt brus och ändrade sovpositioner kan alla vara värdefulla lösningar för att se till att du får tillräckligt med vila trots eventuella snarkproblem. Genom att läsa kommer du att kunna vila bättre.

  • Bästa sovpositionen för andningsproblem

    June 23, 2023

    Upptäck de bästa sovpositionerna för att underlätta andningen. Om du har problem med att sova kan det göra enorm skillnad att hitta den perfekta positionen. I den här artikeln beskrivs sidosömn, förhöjd huvudsömn och tennisbollstekniken som potentiella metoder för att lindra besvären - lär dig dessa metoder för en oavbruten natts sömn.

  • Fungerar en tupplur?

    June 22, 2023

    Den här artikeln utvärderar effekten av power naps. Den undersöker deras förmåga att öka energin, förbättra humöret och produktiviteten. Dessutom ges tips om hur man undviker att bli groggy av en power nap innan man avslutar med att bekräfta dess värde som en del av en hälsosam sömnplan när den balanseras med tillräcklig nattlig vila.

  • Hur många spindlar sväljer du i sömnen?

    June 22, 2023

    Den här artikeln tar upp den populära uppfattningen att man oavsiktligt sväljer spindlar under sömnen, samtidigt som den skingrar rädsla relaterad till denna myt. Artikeln klargör att detta inte är verklighetsförankrat eftersom spindlar i allmänhet undviker människor och därför inte behöver ätas medan de sover. Dessutom är syftet att utbilda läsarna om dess ursprung innan man motbevisar denna missuppfattning med vetenskapliga bevis och skingrar all rädsla som är relaterad till myten.

Produktsökare