Senaste nytt | Page 37

  • Vad ska man göra när ens partner inte har någon lust?

    October 9, 2023

    När din partner inte har någon lust till sex kan det vara en källa till frustration och oro i ert förhållande. Fluktuationer i sexuell lust är normalt och kan påverkas av faktorer som stress, utmattning och medicinska tillstånd. Det är viktigt att närma sig denna situation med förståelse och medkänsla, samtidigt som du vidtar proaktiva åtgärder för att ta itu med problemet och stärka ditt band.

  • Vilka livsmedel och drycker ökar libido?

    October 9, 2023

    Näring spelar en viktig roll för att öka libido. Vissa livsmedel och drycker är kända för att stimulera sexuell lust och förbättra prestandan, vilket gör dem till viktiga komponenter i en afrodisiakumdiet. När det gäller bättre sex kan vad du äter och dricker ha en betydande inverkan på din allmänna sexuella hälsa och vitalitet. Många livsmedel innehåller näringsämnen som är viktiga för att upprätthålla hälsosamma hormonnivåer och blodflöde till könsorganen.

  • Finns det ett vitamin för att öka libido?

    October 9, 2023

    Även om det finns tecken på att vissa vitaminer kan bidra till att öka libido, behövs ytterligare forskning för att fullt ut förstå deras effektivitet, och det är viktigt att prioritera övergripande sexuell hälsa genom en balanserad livsstil och rätt kost. L-arginin, vitamin B3, vitamin D, vitamin E, DHEA, zink, magnesium, maca-rotextrakt och ginseng är några av de vitaminer och kosttillskott som har kopplats till potentiella fördelar för att öka libido och förbättra den sexuella hälsan.

  • Kan du åtgärda låg libido?

    October 9, 2023

    Även om möjligheten att åtgärda låg libido varierar beroende på individ och bakomliggande orsaker, finns det olika behandlingsalternativ, livsstilsförändringar och naturläkemedel som kan hjälpa boosta din sexlust naturligt. Att ta itu med grundorsaken till låg libido är avgörande, eftersom det kan härröra från fysiska, psykologiska eller relationsfaktorer. Läkare kan utföra bäckenundersökningar, beställa blodprover och hänvisa patienter till specialister för att utvärdera hormonella obalanser, vaginal torrhet eller känslomässiga och relationsfaktorer.

  • Vad är en passiv övning?

    October 8, 2023

    Passiv träning innebär att kroppen rör sig utan aktiv muskelansträngning. Istället är det en yttre kraft som tyngdkraft, momentum eller en partner som ger rörelsen. Fördelarna med passiv träning inkluderar ökat rörelseomfång, flexibilitet och cirkulation. Det är särskilt användbart vid rehabilitering efter skada eller operation. Passiv träning främjar också avslappning och smärtlindring, och programmen innehåller vanligtvis försiktig stretching, rörelseövningar, skumrullning och massage.

  • Vilken övning använder flest muskler?

    October 8, 2023

    Knäböj är den enskilt bästa övningen för att träna flest muskler på en gång. Korrekt utförda knäböj engagerar quads, hamstrings, glutes, kalvar, core och rygg för fördelar för hela kroppen. Andra bra helkroppsrörelser inkluderar lungor, armhävningar, pull-ups, marklyft, kettlebell-svängningar, burpees och stridsrep. Genom att blanda dessa sammansatta övningar bygger du upp styrka och muskler i hela kroppen samtidigt som du maximerar kaloriförbränningen.

  • Varför motion är så bra för din hälsa

    October 8, 2023

    Regelbunden motion ger enorma hälsofördelar. Det hjälper till att förebygga kroniska sjukdomar som hjärtsjukdomar, diabetes och cancer. Det ger också mer energi, förbättrar humöret och sömnen, skärper tänkandet, stärker immunförsvaret, hjälper till med viktkontroll och stärker rörelseapparaten. Sikta på 150 minuter per vecka av måttlig aktivitet eller 75 minuter av kraftfull träning. Gör motion till en livslång vana för optimal hälsa.

  • Kan låg b12-brist orsaka håravfall?

    October 6, 2023

    Brist på vitamin B12 är en vanlig men förbisedd orsak till håravfall. B12 spelar en viktig roll i hårets tillväxtcykler och produktionen av röda blodkroppar. Låga nivåer leder till tunnare hår, håravfall och långsam återväxt. Låt testa B12-nivåerna om du upplever oförklarligt håravfall. Korrigera bristen genom kost och kosttillskott som innehåller aktiva former som metylkobalamin. Med behandling kommer håravfallet att upphöra och tjockleken att förbättras under flera månader. Att få i sig tillräckligt med B12 är avgörande för en sund hårväxt.

Produktsökare