Senaste nytt | Page 110

  • Hur tolkar man drömmar?

    June 5, 2023

    Detta blogginlägg erbjuder tips för att avkoda drömmar. Det föreslås att de kan förstås genom att ta hänsyn till personliga erfarenheter och känslor samt symboler med unik betydelse för varje individ. Att föra en drömdagbok kan också vara till hjälp när man försöker känna igen återkommande teman och symboler.

  • Gör Turkiet dig sömnig?

    June 5, 2023

    Den här bloggartikeln undersöker om det orsakar sömnighet att äta kalkon. Den diskuterar tryptofan, en aminosyra som bidrar till regleringen av sömn. Kalkon kan dock inte ensamt förklara trötthet efter måltiden; stora kolhydratrika måltider kan också göra dig dåsig.

  • Sömn och viktminskning

    June 5, 2023

    Sömn är avgörande för både viktminskning och för att bibehålla en hälsosam vikt, eftersom otillräcklig vila stör aptithormonerna, vilket leder till sötsug och överätning, och ämnesomsättningen saktar ner, vilket leder till mindre effektiv kaloriförbränning. För att stödja viktminskningsmålen bör du prioritera kvalitetssömn på minst 7-9 timmar varje natt genom att skapa ett konsekvent schema, skapa en lämplig miljö och öva på avslappningstekniker; allt detta bidrar till bättre vilsam sömn som leder till framgångsrik viktkontroll.

  • Sova med strumpor: Fördelar för hälsan

    June 5, 2023

    Att sova med strumpor på kan ha överraskande fördelar för att säkerställa en god natts sömn. Strumpor hjälper till att reglera kroppstemperaturen genom att hålla fötterna varma, vilket ger bättre vila för personer med kalla fötter eller dålig cirkulation, eller för dem som har svårt att somna eller har kalla fötter. Strumpor förbättrar dessutom blodcirkulationen och minskar risken för att Raynauds sjukdom utvecklas - så om dessa problem plågar dig kan det hjälpa att prova den enkla och mysiga lösningen att bära strumpor i sängen.

  • Sömnlöshet under graviditet

    June 5, 2023

    Sömnlöshet vid graviditet är ett allvarligt sömnproblem för gravida kvinnor. Hormonella förändringar, obehag och ångest gör det svårt att sova för många gravida kvinnor. Att prioritera goda sömnvanor som att skapa en inbjudande sömnmiljö med avslappnande rutiner vid läggdags och att delta i mild träning eller öva avslappningstekniker kan hjälpa. Att söka råd från vårdgivare kan ge ytterligare stöd och säkerställa att både mamman och barnet förblir säkra under hela sin resa.

  • Plötslig överdriven sömnighet hos äldre

    June 5, 2023

    Äldre vuxna kan uppleva att de kämpar med plötsliga och ihållande känslor av överdriven sömnighet, vilket kan påverka både deras dagliga liv och välbefinnande. Flera faktorer kan bidra till detta tillstånd, t.ex. mediciner, medicinska tillstånd eller förändringar i sömnmönster - att söka medicinsk rådgivning för att förstå den bakomliggande orsaken kan därför hjälpa äldre personer att hantera överdriven sömnighet mer effektivt och säkerställa en hälsosammare och mer aktiv livsstil.

  • Är Lucid Dreaming farligt?

    June 4, 2023

    Informera dig själv om riskerna och fördelarna med klardrömmande med denna omfattande artikel om dess natur, potentiella faror och positiva aspekter. En guide för alla som är nyfikna på medvetet drömmande och dess effekt på sömnhälsa och allmänt välbefinnande.

  • Hur återfuktar man över natten?

    June 4, 2023

    Läs den här informativa artikeln och upptäck effektiva metoder för att hålla dig hydrerad över natten. Den beskriver vikten av korrekt hydrering för den allmänna hälsan och sömnkvaliteten, tillsammans med praktiska strategier för att upprätthålla adekvata nivåer under vilsam sömn. En viktig läsning för att öka både sömnhälsa och välbefinnande genom korrekt hydrering!

Produktsökare