Senaste nytt | Page 107

  • Nattätningssyndrom

    June 7, 2023

    Nattätningssyndromet stör sömn- och ätmönster genom överdriven matkonsumtion på natten, vilket ofta leder till viktökning och känslomässiga problem. Om syndromet diagnostiseras eller behandlas professionellt kan kognitiv beteendeterapi och hälsosamma matvanor hjälpa till att hantera det och öka välbefinnandet.

  • Varför är hypertyreos värre på natten?

    June 7, 2023

    Symtom på hypertyreos tenderar att förvärras på natten. De inkluderar snabb hjärtrytm och sömnproblem. Nattlig exponering för adrenalin och färre distraktioner kan förstärka dessa problem ytterligare. För att effektivt hantera hypertyreos, använd medicinering, stressreduceringstekniker och goda sömnvanor; kontakta en vårdgivare för skräddarsydda råd.

  • Allergier och sömn

    June 7, 2023

    Allergier kan ställa till det för sömnkvaliteten. Trängsel och klåda stör den vilsamma, vilsamma, vilsamma sömnen och leder till trötthet. För att bekämpa allergier effektivt och få bättre sömn: minimera exponeringen för allergener, håll sovrummet städat, använd allergisäkra sängkläder, konsultera läkare vid behov och överväg medicinering vid behov - att hantera allergener är en beprövad väg till föryngring!

  • Kaffepauser: Boosta din energi

    June 7, 2023

    Kaffetupplurar kan bidra till att öka vakenheten. En kaffesömn innebär att man dricker kaffe och sedan tar en kort tupplur direkt efteråt; koffein tar cirka 20 minuter att verka, vilket gör att du är mer alert och utvilad när du vaknar från din tupplur. Håll tupplurarna korta (ca 15-20 minuter) för att undvika att falla i djup sömn och dra nytta av denna enkla och effektiva strategi för ökad vakenhet och produktivitet.

  • Hypnos för sömnlöshet

    June 7, 2023

    Hypnos kan ge lindring vid sömnlöshet. Sömnsvårigheter är kännetecknet för insomni; med professionell hypnosbehandling som en helt naturlig och effektiv lösning. Hypnos slappnar av och förbättrar sömnkvaliteten genom att rikta in orsaker, minska ångestnivåer och förbättra kvaliteten. Om detta låter som något som skulle fungera för dig, sök professionell hjälp för bättre resultat!

  • Sömn och mental hälsa

    June 7, 2023

    Sömn är avgörande för det mentala välbefinnandet. Otillräcklig vila kan förvärra ångest och depression, så prioritera goda sömnvanor för optimalt välbefinnande. Skapa en lugn miljö för att underlätta sömnen, använd avslappningstekniker före sänggåendet, undvik stimulantia som elektronik och ha god hygien innan du går till sängs. Om sömnproblemen fortsätter bör du söka hjälp; god vila bidrar till att öka den mentala och känslomässiga motståndskraften.

  • Hur får man mer REM-sömn?

    June 7, 2023

    Att förbättra REM-sömnen är avgörande för att förbättra den totala sömnkvaliteten. REM-sömn bidrar till drömmar, minneskonsolidering och känslomässigt välbefinnande - tre viktiga funktioner. För att förbättra REM-sömnkvaliteten bör du upprätta ett konsekvent sovschema, skapa en inbjudande miljö och hantera stress effektivt; undvika koffein och tunga måltider före sömn; utöva avslappningstekniker som en del av en avslappnande läggdagsritual; rådfråga vårdgivare om symtomen kvarstår; att förbättra REM-sömnen främjar allmän hälsa och kognitiv prestanda.

  • Barns sömncykler

    June 7, 2023

    Föräldrar behöver förstå barnets sömncykler för optimal tillväxt och välbefinnande. Spädbarn upplever vanligtvis kortare cykler som övergår mellan lätt sömn, djup sömn och REM-sömn. Etablera en konsekvent sömnrutin med ditt spädbarn som ger en lugnande miljö, svara direkt på signaler från dem och kontakta en barnläkare om problem fortsätter att uppstå när det gäller hans/hennes vilsamma sömnvanor - goda sömnvanor främjar optimal tillväxt och välbefinnande!

Produktsökare