Senaste nytt | Page 103

  • Minimera skärmtiden före sänggåendet

    June 12, 2023

    Den här artikeln undersöker hur skärmtid före läggdags påverkar sömnkvaliteten, beskriver hur exponering för digitala skärmar nära läggdags kan störa den och ger lösningar som att använda naturliga sömnhjälpmedel och skapa en hälsosam sömnregim. Artikeln är en informativ läsning för alla som vill förbättra sin sömnhygien.

  • Förbättra sömnen och produktiviteten

    June 12, 2023

    Den här artikeln ger tips för att förbättra sömnen och därmed öka produktiviteten. Den undersöker sambandet mellan vilsam sömn och effektiv arbetsinsats och erbjuder strategier som att använda naturliga sömnmedel och skapa ett regelbundet sömnschema för att öka produktiviteten genom bättre vila. Denna artikel kan vara särskilt användbar för alla som vill öka sin arbetsprestation genom bättre vila.

  • Sova med öppet fönster

    June 12, 2023

    Den här artikeln presenterar både fördelarna och de potentiella nackdelarna med att sova med ett öppet fönster. Den tar upp hur det påverkar sömnkvaliteten, rumstemperaturen och luftcirkulationen - och ger praktiska råd om när det kan vara bra att ha fönstret öppet för att få en bättre sömnmiljö.

  • Syndromet med kort sömn

    June 12, 2023

    Artikeln ger en förståelse för Short Sleeper Syndrome, ett tillstånd där människor behöver mindre sömn än genomsnittet. Den beskriver symtom, möjliga orsaker, hälsoeffekter och möjliga naturliga lösningar för att hjälpa till med sömnproblem. Dessutom diskuteras naturliga hjälpmedel som möjliga lösningar. Sammantaget fungerar artikeln som en insiktsfull resurs när man vill lära sig mer om ovanliga sömnmönster.

  • Är det dåligt att äta före sänggåendet?

    June 11, 2023

    Den här artikeln undersöker om det kan vara skadligt för hälsan att äta före sänggåendet och belyser de potentiella effekterna av nattliga måltider på sömnkvalitet och matsmältning, samtidigt som den ger värdefulla råd om vilka livsmedel som bör konsumeras innan man sover, vilka livsmedel man bör undvika och vilka som kan ge fördelar - och erbjuder praktisk vägledning för att bättre hantera matvanor nattetid.

  • Hur man slappnar av före sänggåendet när man är stressad

    June 11, 2023

    Den här artikeln presenterar användbara tekniker för avslappning före sänggåendet, särskilt för att hantera stress. Den omfattar strategier som att använda naturliga sömnmedel, skapa ett inbjudande utrymme och inkludera avkopplande aktiviteter i nattrutinen - en ovärderlig resurs för att förbättra kvaliteten och minska nattlig ångest.

  • Sommartid

    June 11, 2023

    Den här artikeln undersöker hur sommartid påverkar sömnmönster och den allmänna hälsan, och beskriver potentiella fördelar och nackdelar med den halvårsvisa tidsomställningen. Dessutom föreslås olika strategier - t.ex. naturliga sömnmedel - för att hantera denna tidsomställning för att ge läsarna ett balanserat perspektiv på denna utbredda tradition.

  • Elpenors syndrom

    June 11, 2023

    Den här artikeln introducerar Elpenors syndrom, en ovanlig sömnstörning. Den utforskar dess symtom, orsaker, behandlingar och möjliga lösningar; CBD-olja har visat sig vara framgångsrik för att hantera sömnstörningar effektivt; totalt sett ger den en omfattande bild av Elpenor-syndromet för bättre förståelse.

Produktsökare