Senaste nytt | Page 78

  • Hjälper Omega-3 hårväxten?

    August 23, 2023

    Sammanfattningsvis tyder ny forskning på att ett ökat intag av omega-3-fettsyror kan bidra till en sundare och fylligare hårväxt. Omega-3-fettsyror som EPA och DHA kan bidra till att motverka vanliga orsaker till tunnare hår, t.ex. inflammation, hormonella förändringar, näringsbrist och stress.

  • Kan fiskolja hjälpa till att förlora bukfett?

    August 23, 2023

    Sammanfattningsvis visar forskning att kompletterande fiskolja kan ge blygsamma men mätbara fördelar vid fettförbränning, särskilt genom att minska visceralt fett i buken.

  • Har Omega-3 några biverkningar?

    August 23, 2023

    Sammanfattningsvis tyder forskningen på att kosttillskott med omega-3-fettsyror har en relativt låg risk för biverkningar för de flesta människor vid vanliga kosttillskottsdoser.

  • Hjälper Omega-3 mot ångest?

    August 23, 2023

    Sammanfattningsvis tyder en växande mängd forskning på att kompletterande omega-3, särskilt EPA och DHA, kan bidra till att minska ångestsymtom.

  • Hjälper Omega-3 mot ledvärk?

    August 23, 2023

    Sammanfattningsvis tyder aktuell forskning på att omega-3-fettsyror kan vara en effektiv näringsmetod för att lindra ledsmärta och obehag. Flera studier visar på potentiella fördelar med omega-3 vid olika typer av ledvärk, t.ex. artrit, skador, återhämtning efter operationer och allmän åldersrelaterad ledvärk.

  • Minskar fiskolja inflammationen?

    August 23, 2023

    Omega-3-fettsyrorna EPA och DHA som finns i fiskolja har starka antiinflammatoriska egenskaper. Studier visar att tillskott med fiskolja kan sänka inflammationsmarkörer som CRP, IL-6 och TNF-α. Fiskoljans antiinflammatoriska effekter gynnar sjukdomar som hjärtsjukdomar, artrit, IBD och autoimmunitet.

  • Vad är omega-3 bra för?

    August 22, 2023

    Låt oss komma till saken, din kropp behöver Omega-3 och de är inte bara en modefluga. De spelar en avgörande roll för kroppens funktioner och hjärnans hälsa. Från att stödja graviditet till att upprätthålla det allmänna välbefinnandet, är denna essentiella fettsyra verkligen en game-changer. Så varför inte ge det en chans? Börja med omega-3-rika livsmedel i din kost eller överväg kosttillskott om det behövs.

  • Hjälper melatonin mot ångest

    August 21, 2023

    Vi har upptäckt att melatonin, som är känt för sina sömnförbättrande egenskaper, potentiellt kan spela en roll även vid ångesthantering. Men kom ihåg att även om vissa studier visar lovande resultat, behövs mer forskning för att helt förstå omfattningen av melatonins inverkan på ångest.

Produktsökare