Senaste nytt | Page 160

  • Cibdol ICCI oberoende testresultat: Konsekvent kvalitet och säkerhet i Cibdol CBD-olja

    April 24, 2017

    The International Cannabis and Cannabinoids Institute har nyligen presenterat nya testresultat av 29 olika CBD-oljor. Av alla testade produkter var Cibdol en av de få som klarade säkerhets- och kvalitetskontrolltester. Nedan granskar vi resultaten på djupet.

  • Cibdol på Vitafoods Europe 2017: Årets evenemang inom näringsläkemedel

    April 21, 2017

    Cibdol kommer att visa upp våra unika CBD-oljor på Vitafoods Europe-evenemanget från den 9 till den 11 maj 2017. Vi kommer att presentera oss i monter N64 bland hundratals andra ledande företag från olika sektorer av den nutraceutiska industrin.

  • Skillnaden mellan cannabis och hampa

    April 4, 2017

    Det finns många teorier som cirkulerar om skillnaden mellan cannabis och hampa - är den ena manlig och den andra kvinnlig? Blir man hög av båda växterna? Nedan svarar vi på dessa frågor och mer för att hjälpa till att skingra dimman.

  • 10 skäl till varför gyllene CBD-olja är bättre än svart olja

    March 15, 2017

    Tvärtemot vad många tror är inte alla CBD-oljor skapade på samma sätt. Så vad är det egentligen som gör Golden Oil överlägsen? Vi undersöker hur golden oil gör konsumentupplevelsen enklare och mer effektiv.

  • Är CBD-olja det nya mirakeltillskottet för idrottare?

    February 14, 2017

    CBD:s smärtstillande, antiinflammatoriska, kramplösande och lugnande egenskaper tillämpas inom idrottsmedicin. Cannabidiol gör att återhämtningen efter träning går snabbare och förbättrar läkningsprocessen från skador. Stressreducering och bättre sömnkvalitet uppnås också med CBD-oljor och extrakt.

  • 5 kändisar som använder CBD-olja

    January 23, 2017

    CBD-olja börjar bli allmänt erkänd som en behandling för många kroniska tillstånd och för dess främjande av övergripande kroppshälsa. Många kändisar har gått ut offentligt - särskilt under det senaste decenniet - och beskrivit hur CBD-olja har hjälpt dem att behandla sina egna kroniska sjukdomar.

  • Idrottare använder cannabis som ett träningsverktyg

    January 13, 2017

    Grundbrytande! Idrottares träningsverktyg kan inkludera användning av cannabis. Kolla in sambanden mellan idrott och cannabisanvändning.

  • 10 fakta om hampa

    January 9, 2017

    Industrihampa tillhör den grupp av växter som vi kallar Cannabis, även om den inte gör dig hög om du röker den. Ändå är industrihampa en av de äldsta och mest användbara växterna som människan känner till, med en lång historia av användning. Läs mer om 10 intressanta fakta om hampa här i inlägget.

Produktsökare